Festivalna dvoranaPlečnikova plesna dvorana, v katero vas vodi monumentalno stopnišče s stebri in okrasnimi skulpturami, je prav gotovo ena od najlepših plesnih dvoran, saj ponuja izjemno plesno vzdušje tako dobrim kot malo slabšim plesalcem. Skupaj s plesnim učiteljem bomo plesali na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Vabljeni na plesni parket Festivalne dvorane plesalci vseh generacij z različnimi predznanji in prepričani smo, da bo ples postal pomemben del vašega prostega časa.

Vabljeni, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, te pa okronali s tradicionalno Jenkovo četvorko.

Prodaja vstopnic: uro pred dogodkom v Festivalni dvorani, na spretni strani eventim.si in na vseh prodajnih mestih Eventima.

 

*Datume plesov v Festivalni dvorani bomo napovedali za prihajajoči mesec.

*Uporabniki z invalidsko kartico ugodnosti za invalide imajo brezplačen vstop.

 

OTVORITVENI PLES SEZONE

petek, 21. oktober 2022

Več informacij

 

JESENSKI PLES

petek, 4. november 2022

 

BOŽIČNI PLES

nedelja, 25. december 2022

 

JANUARSKI PLES

petek, 13. januar 2023

Več informacij

 

VALENTINOV PLES

petek, 17. februar 2023

 

DRUŽABNI PLES: 60 LET PIONIRSKEGA DOMA

sobota, 4. marec 2023

 

DRUŽABNI PLES

petek, 21. april 2023

 

ZAKLJUČNI PLES

petek, 16. junij 2023

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem