Delavnica: Ustvarjalni gib

Pionirski dom vabi pedagoginje in pedagoge na brezplačno delavnico Ustvarjalnega giba.

Kdaj in kje
september 2021
SOB 18 SEP
18. 09. 2021 OB 09:00 Delavnica Ustvarjalnega giba Art center

Naš mednarodni projekt Mlado gledališče v gibanju se bo ponovno začel premikati. Na že izvedenih delavnicah ste pohvalili sproščeno vzdušje, vzpostavitev varnega okolja, odlično organizacijo, strokovnost, pridobitev uporabnih znanj ter željo po ponovitvi delavnic.

Potrudili se bomo in vam vse to skušali ponuditi na novi delavnici ustvarjalnega giba, ki se bo odvila v Pionirskem domu, na Komenskega 9, v soboto, 18. septembra 2021, od 9. do 18. ure.

 

Tokratne aktivne delavnice bodo imele poudarek na ustvarjalnem gibu in njegovi praktični uporabi. Delavnice bodo vodile umetniške trenerke in odlične pedagoginje Ana Romih, Katja Kušar, Staša Prah ter gostja iz tujine Dragana Stanisavljević.

 

Vabljeni vsi, ki ste v naših delavnicah že sodelovali in še posebno tisti, ki se z nami še niste nikoli srečali. Delavnice so namenjene vsem pedagogom, učiteljem, mladinskim delavcem ter tudi vsem tistim, ki profesionalno pokrivate področja ustvarjalnega giba, sodobnega plesa, improvizacijskega gledališča ali pridobivanja občinstev.

 

Prijave sprejemamo na tajnistvo@pionirski-dom.si do vključno četrtka, 9. septembra 2021. Udeležba na delavnici je brezplačna.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem