Mednarodni projekti

ELPIS
Erasmus+ projekt sodelovanja partnerstev v izobraževanju odraslih, ki je namenjen neformalnemu učenju študentov pedagoških smeri, mladinskim delavcem in učiteljem z namenom povezovanja umetniških dejavnosti, formalnega izobraževanja in različnih civilno-družbenih ter socialnih tem.
Pesniki sodobnosti – Glasovi prihodnosti
POT-VOT je projekt sodelovanja 5 projektnih partnerjev, ki bo poezijo in sodobne pesnike in pesnice približal mladim, učiteljem in lokalnim skupnostim v vseh partnerskih državah.
PANG
PANG – Uprizoritvene umetnosti za naslednjo generacijo. Navodila za boj ob sodnem dnevu.
Jaz sem upanje
Erasmus+ projekt manjšega partnerstva, ki je namenjen krepitvi kulturnih in umetniških kompetenc mladih, njihovih mentorjev ter institucij ter ki bo mladim omogočil dve mladinski izmenjavi, skupno izobraževanje mentorjev in seznanitev z delom obeh institucij
Evropska ozaveščenost skozi dramo in gledališče
Erasmus+ projekt Evropska ozaveščenost skozi dramo in gledališče (DTEA) bo združil 24 mladih iz Hrvaške, Slovenije in Srbije.
Učenje mladih skozi umetnost
Erasmus+ projekt strateškega partnerstva, ki je namenjen krepitvi kulturnih in umetniških kompetenc mladih ter njihovo uporabo na področju različnih družbenih vprašanj (v projektu sta to okoljska kriza in spodbujanje dostopnosti).
Kdo je mlada Evropa?
Erasmus + projekt mladinske izmenjave improviziranih gledaliških in gibalnih uprizoritvenih formatov na temo evropske identitete mladih.
InGledališče - Interkulturno Gledališče
Projekt Erasmus + mladinske izmenjave na temo gledališča in literature.
Mlado gledališče
Projekt Mlado gledališče je projekt sodelovanja 4 držav, podprt s strani Ustvarjalne Evrope - podprogram Kultura.
Mlado gledališče v gibanju
Projekt Ustvarjalne Evrope je nadgradnja uspešnega pilotnega projekta sodelovanja Mlado gledališče, ki je združil impro strokovnjake iz Slovenije, Srbije, Romunije in Poljske s skupnim ciljem okrepiti z znanjem in veščinami v projekt udeležene gledališke profesionalce, pedagoge ter mlade.
Liberty
Skozi veliki projekt sodelovanja Ustvarjalne Evrope bomo razvili in okrepili proces umetniških sodelovanj ter razvoja publike. Tekom projekta bomo vključevali mlade umetnike in umetnice ter aktivno mlado občinstvo.
Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem