VIZUALNA UMETNOST : Slikarske delavnice za najstnike

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Program SLIKARSTVO je namenjen otrokom od 11. leta dalje so zastavljene kot dejavnost, ki ne vpliva le na otrokov razvoj kreativnega razmišljanja in likovnega izražanja, temveč spodbuja tudi njegovo samozavest ter socialno interakcijo preko likovnega ustvarjanja. Otroci bodo spoznali raznovrstne risarske in slikarske tehnike, preko katerih bodo ustvarjali različne motive. Nekateri izpostavljeni motivi so: tihožitje, figura, portret, avtoportret, krajina, risanje po spominu/domišljiji.

Celoletni programi
11+ 18 +

Slikarsko-risarski tečaji za najstnike so namenjeni vsem otrokom od 11. leta dalje. Celoletni likovni tečaji potekajo enkrat tedensko, med septembrom in junijem v prostorih Artcentra Pionirskega doma, na Komenskega ulici 9, v Ljubljani.

Program slikarstva in risanja je zastavljen, kot dejavnost, ki ne vpliva le na razvoj kreativnega razmišljanja in likovnega izražanja, temveč spodbuja individualne interese, samozavest ter socialno interakcijo preko likovnega ustvarjanja.

Otroci bodo spoznali raznovrstne risarske in slikarke tehnike, preko katerih bodo ustvarjali različne motive. Risali bomo po opazovanju, spominu in domišljiji.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem