Eva Moškon

Eva Moškon – Kot otrok je prepevala v različnih pevskih zborih in doslej nastopala na različnih pevskih festivalih. Trikrat je že tudi stopila na oder Eme (slovenskega izbora za pesem Evrovizije). 
Tehniko petja je urila pri različnih glasbenih pedagogih (Bogu Hvali, prof. Marcosu Bajuku in opernem pevcu Jaki Jeraši).

Lasten pevski interpret je razvijala v različnih pop in rock glasbenih zasedbah in znotraj različnih glasbenih sodelovanj (Brencl banda, Sonic Brothers, Črnobelo, Prezrti, Moonart, Come Back, Nermin Puškar...).

Prvo večjo medijsko izkušnjo in stik z glasbeno industrijo je pridobila v sodelovanju z Janom Plestenjakom. Posnela sta duet z naslovom ‘Iz pekla do raja’. Pesem je postala hit leta 2005.

Od leta 2008 do 2014 se je posvečala avtorskemu projektu E.V.A. -  Electric Venom Agency, v katerem je delovala kot pevka ter avtorica vokalnih linij in besedil.

Trenutno je članica slovenske jam zasedbe The Dreams in se občasno udejstvuje kot solistka ter priložnostno sodeluje z drugimi glasbeniki.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem