MulceRAJ

Pionirski dom in Kam z mulcem pripravljata dogodek MulceRAJ.

Kdaj in kje
november 2022
NED 13 NOV
13. 11. 2022 OB 15:00 MulceRAJ Festivalna dvorana

Pionirski dom in ekipa Kam z mulcem smo letošnjo jesen pričeli s sodelovanjem. Na enem izmed sestankov se nam je porodila ideja o dogodku MulceRAJ, na katerem bomo združili enakomisleče starše v najlepšo dvorano, ponudili nekaj kavostnih uric druženja v kulturi, ustvarjanju…in tudi med nam najljubšimi izdelki.

 

Kdaj: 13. 11. 2022 med 15. do 19. uro
Kje: Festivalna dvorana, Ljubljana
Kaj: ustvarjalne delavnice, raziskovalne delavnice, cirkuška predstava, bazar in predstavitev izdelkov, pokušine dobrot
Za koga: primerno za vse starosti mulcev
Vstopnina: VSTOP PROST
Nasvet: pokušin dobrot bo dovolj, s seboj pa le imejte vodo ali kakšen drug napitek, v primeru žeje

 

 

Kakšen program lahko pričakujete?

 

Predstava Cirkuliranje

V cirkuški predstavi klovn in klovnesa skozi skupne dogodivščine spletata zabaven odnos, v katerem se skupaj igrata, ustvarjata in podajata v nepozabne izkušnje. Pri tem tekmujeta, si nagajata, sodelujeta, si pomagata. Na koncu ugotovita, da je najpomembnejše prijateljstvo.

Produkcija: Zavod Bufeto
Dolžina: 40 min
Primerno za: 3+

Predstavi bo sledila še cirkuška delavnica (otroci se bodo lahko preizkusili v vožnji z monociklom, žongliranju, vrtenju krožnikov in drugo). Prav tako bodo organizirane ustvarjalne delavnice.

 

Kdo nas podpira na prvem MulceRAJ-u?

 

Zdravko Lidl

 

Zdravko Lidl je maskota Lidla Slovenija za promocijo uravnoteženega načina življenja. Skozi igrive in poučne vsebine zagovarja pomembnost uravnotežene prehrane, dobrega počutja in kakovostnega preživljanja prostega časa. Prizadeva si k ustvarjanju boljšega sveta, ki temelji na medsebojnem spoštovanju, skrbi za naravo in za nasmejane otroške obraze.

Kaj bo Zdravko Lidl ponudil na MulceRAJ-u? Zdravko Lidl pripravlja pravo zabavo v svojem kotičku. Manjkalo ne bo tudi jabolk in tattojev Zdravka Lidla.

Več informacij o Zdravku Lidlu: Obiščite zdravko-lidl.si, kjer vas čakajo rubrike TV kuharije, Igralnica in Ustvarjalnica.

Recept za granolo Zdravka Lidla najdete tukaj: www.zdravko-lidl.si/slastna-granola/

 

Medex

Prehranskim dopolnilom Medex za podporo otroškemu imunskemu sistemu smo zvesti že kar nekaj let.

  • Za krepitev imunskega sistema v obdobju med septembrom in marcem izberemo Gelée Royale Junior, ki so ga v Medexu razvili posebej za otroke. Ena flaška vsebuje 250 mg matičnega mlečka in naravna vitamina C in E ter naravni beta karoten (vitamin A).
  • Za boleče grlo doma ali na poti izberemo Medexov Propolis Oral Junior na vodni osnovi.
  • Za energijo in dobro počutje izberemo Medexov sirup Multivitamin Junior, ta ima tako dober pomarančni okus, da šolarja zlahka prepričamo v vse pluse, ki ga prinaša.
  • Da bo telo naših mulcev pripravljeno na vse izzive, pa imunski sistem dolgoročno urimo s sirupom BetaGlukan Junior iz Medexa.

Medexovi izdelki temeljijo na dragocenih čebeljih pridelkih (matični mleček, propolis, med). Vsi so brez umetnih barvil, arom in konzervansov. Uporabljene so aktivne sestavine s klinično dokazanimi učinki, izdelki pa so v celoti razviti in proizvedeni v Sloveniji. V Medexu prav posebno pozornost namenjajo okusu, zato jih mulci obožujejo. Za okus v številnih prehranskih dopolnilih poskrbi kar slasten med, ki ni le sladilo, temveč tudi naravni konzervans, hkrati pa tudi ena od aktivnih učinkovin.

Kaj bo Medex ponudil na MulceRAJ-u? Okušali boste lahko vse Medex Junior izdelke in se na ta način tudi sami prepričali v izvrsten okus in pozitivne učinke, ki jih imajo na imunski sistem. Prav tako bodo za popestritev dneva na voljo številne Medex pobarvanke, nalepke, štampiljke in mnogo več.

Več informacij o Medex izdelkih: Za otroke (medex.si)

 

Argeta

 

Paštete Argeta Junior spremenijo vsak obrok v pravo zabavo! Pripravljene so iz skrbno izbranih kosov piščančjih prsi in filejev tune, z visoko kakovostnimi začimbami ter z le nekaj kapljicami naravnih rastlinskih olj za odlično mazljivost. Z izboljšano prehransko vrednostjo so postale bogat vir beljakovin, po novi recepturi pa vsebujejo pa tudi manj maščob in soli. Paštete Argeta Junior lahko zato svojim malim radovednežem postrežete kadarkoli in popolnoma brez skrbi .. ne glede na to ali si jih zaželijo na kruhu, grisinu, s sirom ali z zelenjavo. 

Kaj bo Argeta ponudila na MulceRAJ-u? Na MulceRAJ-u bodo mulci lahko poskusili vse štiri okuse paštet Argeta Junior, in sicer Original, KokoKrem, KremTuna in SuperTuna. Ob dobri malici pa jih bo zabaval raček Junior, ki je posebej zanje pripravil cele kupe pobarvank.

Več o izdelkih Argeta Junior: Argeta Junior

Skočite tudi na Junior dogodivščine: Junior Adventures


 

Status Metlika

 

Status je družinsko podjetje, ki proizvaja pripomočke za vakuumsko shranjevanje in pripravo hrane. In zakaj vam KZM s prve roke priporoča večstransko uporabne vakuumske posode podjetja Status?

Ker je vakuumsko shranjevanje najboljši način shranjevanja živil v gospodinjstvu, saj na naraven način podaljšate njihovo svežino in 3-4x njihovo obstojnost.
Ker so Statusove posode res kakovostne in da izdelki zdržijo več 10 let redne uporabe. Imajo tudi 3 letno garancijo, to pa že nekaj pove.
Glavna prednost je v kakovostnih materialih, ki ne prevzemajo barv in arom iz shranjenih živil, zato lahko eno posodo uporabite za različne vrste živil. Prav tako so razvite in narejene v Sloveniji.
Več o vakuumskem shranjevanju si preberite tukaj.

Kaj bo Status ponudil na MulceRAJ-u? Spoznali boste lahko njihove najbolj priljubljene vakuumske posode in njene prednosti.

Več informacij o Status: Shranjevanje v vakuumu – Status.si. Za vas imamo tudi kodo za 10% popust “kamzmulcem”.

    

 

Love2Bake

 

Love2Bake so prve slovenske hitro zamrznjene cimetove rolice z drožmi. Popestrile bodo vaše družinske zajtrke ali postale nova sladka večerja, ki bo vaš dom preplavila z mamljivim vonjem cimeta. Rolice za pripravo ne potrebujejo predhodnega odtajanja in so spečene v dobre pol ure, zato vas lahko rešijo tudi iz zadrege pred nenapovedanimi gosti. Po želji jih lahko postrežemo s sadjem, sladoledom, jogurtom ali sadnim prelivom.

Kaj bo Love2Bake ponudil na MulceRAJ-u? Sladkali se boste z njihovimi slastnimi cimetovimi rolicami!

Več informacij o Love2bake: drozinadom.com

 

Rok’s Nut Butter

 

Rok’s je prvi pravi oreškar z namazi na slovenskem trgu. Rok obožuje oreške in oni obožujejo njega. Če temu dodamo še njegovo strast do novih izzivov, je vrhunski izdelek neizbežen. Delujejo že od leta 2015, prvemu izdelku, ki je bil arašidov namaz, pa se pridružujejo vedno novi oreškasti okusi. Naši mulci obožujejo arašidov namaz, mi starši  pa velikokrat uporabimo mandlljev ali indijski orešek pri pripravi zajtrkov ali kot dodatek jedem, sladkamo se pa prav z vsemi!

Kaj bo Rok’s ponudil na MulceRAJ-u? Okušali in testirali boste prav vse Rok’s namaze iz oreškov. Ne gre zamuditi testa našega najnovejšega belega mandlja.

Več informacij o Rok’s: Rok’s nut butter. Za KZM pa imamo tudi kodo za 10% popust “MulceRAJ”.


 

La Popsi

La Popsi je sadje v vseh oblikah in okusih. Včasih kisel, včasih sladek. Vedno polnega okusa ter vitaminov in s pridihom poletja. V ponudbi imajo sadne zamrznjene deserte na palčki in v lončku ter bonbone in liofilizirane prigrizke, ki si jih lahko privoščite brez slabe vesti.

Kaj bo La Popsi ponudil na MulceRAJ-u? Prvih 48 družin na dogodku bo prejelo paketek njihovih bonbonov ali liofilizoranih prigrizkov.

Več informacij o La Popsi: La Popsi – Fruit yourself!

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem