Moj živòt je ROKentROL

Satirični rock kabaret – glasbena komedija

09. 11. 2022

Saša Jamnik in Gojmir Lešnjak

Kdaj in kje
november 2022
SRE 16 NOV
16. 11. 2022 OB 20:00 Moj živòt je ROKentROL Festivalna dvorana
Vstopnice

Moj živòt je ROKentROL je svež, aktualen gledališki dogodek, ki govori o življenjski metamorfozi rock generacije. Zgodba je neobičajen premislek, obračun in povzetek slehernika pred vstopom v »zrelo« življenjsko obdobje; ob tem pa družbi, svetu in predvsem sebi, s pomočjo humorja, komike in samoironije, drži neizprosno zrcalo realnosti.

V uprizoritvi se Gojmir Lešnjak prelevi v rock pevca Gojca in se sprehodi skozi trinajst avtorskih songov. Vtis rock koncerta vedno znova zmotijo različni vsiljivci: hišnik, novinar, akviziter, poslovnež … (odrsko jih upodobi Jaša Jamnik), ki se zapletejo v najrazličnejše nesporazume in konflikte z vsemi nastopajočimi.

 

Vse skladbe, ki izvirajo s pestre palete rock glasbe, blues, country, pop, reggae, swing, rap, funk … v živo izvaja glasbena skupina preverjenih glasbenikov VIS d’Dohtars, ki jo sestavljajo: kitarski virtuoz Robert Pikl, izjemni Jože Hauko na basu, udarni Peter Ogrinc na bobnih ter briljantni klaviaturist in glasbeni vodja Miran Juvan.

 

Glasbeno scenski dogodek Moj živòt je ROKentROL priporočamo privržencem rock glasbe od starosti S do XXL in vsem ljubiteljem neizprosnega humorja – ljudem, ki razmišljajo po svoje.

 

Avtorja in režiserja: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik

Avtor songov: Gojmir Lešnjak Gojc

Glasbeno vodstvo: Miran Juvan

Igrata: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik

VIS d’Dohtars: Robert Pikl (kitara), Jože Hauko (bas), Peter Ogrinc (bobni), Miran Juvan (klaviature)

Produkcija: Smejmo se

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem