Ljubezenski oglas, monokomedija

Predstava za vse priložnosti in vse dni v letu.

Kdaj in kje
april 2024
SOB 13 APR
13. 04. 2024 OB 20:00 Ljubezenski oglas, monokomedija Dvorana Jenko
Vstopnice

Za vse romantike, iskalke in iskalce v ljubezni, srečno in nesrečno zaljubljene, stare in mlade.

Večno zanimiva tema LJUBEZENSKI OGLAS.

 

Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju "dlake v jajcu" pri življenjskih odločitvah.

 

O predstavi

Iščem postavnega, dobro situiranega moškega z avtomobilom. Slika avtomobila zaželena.
Zorka išče moškega svojega življenja in ker je »dol« vse zanič, se Zorka odloči priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo … koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji. Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali! Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose + rešitve,  in vse to na komičen način.

 

 

O VESNI ANĐELKOVIĆ

Mag. Vesna Anđelković, samozaposlena v kulturi, igralka, poučuje igro v Pionirskem domu v Ljubljani, prihaja iz Beograda. Leta 2005 se je odzvala povabilu Ministrstvu za kulturo in nadaljevala svojo ustvarjalno pot pri nas. Je dobitnica nagrad in priznanj na področju igre. Širše slovensko občinstvo pa jo pozna iz TV reklam, TV serij in filmov: Popolna družina, Cimra, Naša mala klinika, Čefurji raus.

 

 

Vstopnina: 15 EUR (vstopnice na voljo 1 uro in pol pred dogodkom, v Dvorani Jenko)

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem