KATIS izobraževanje: Improvizacija - umetnost omejitev, september 2023

Kdaj in kje
september 2023
SOB 30 SEP
30. 09. 2023 OB 09:30 KATIS izobraževanje: Improvizacija - umetnost omejitev, september 2023 Pionirski dom

V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih bomo tudi letos izvedli KATIS izobraževanje "Improvizacija - umetnost omejitev".

Izobraževanje bo potekalo v soboto, 30. 9. 2023 v prostorih Pionirskega doma v Ljubljani, namenjeno pa je vsem pedagoškim in mladinskim delavcem, ki želite v svoje delo vključiti tudi metode in tehnike improvizacijskega gledališča. Aktivna delavnica bo dolga 8 šolskih ur (6 polnih ur) z vmesnimi pavzami, potekala pa bo od 9.30 do 17.30 ure.

 

Čeprav je program delavnice okvirno že zasnovan, se bo prilagajal potrebam udeleženk in udeležencev – na izobraževanje ste tako vabljene in vabljeni tisti, ki ste se s tehnikami gledališke improvizacije že spoznali, kot tudi tisti, ki se z metodo srečujete prvič. Izvajalka izobraževanja bo delavnico načrtovala v skladu s strukturo udeležencev.

 

 

Prijave na izobraževanje so že možne preko Katis portala.

 

Izobraževanje bo vodila izkušena pedagoginja improvizacijskega gledališča Urša Strehar Benčina, mentorica različnih skupin v Pionirskem domu, vodja programa Male impro šole (osnovnošolske izvedbe Impro lige ter Šolske impro lige), mentorica in ustvarjalka v različnih mednarodnih projektih sodelovanja (Erasmus+ in Ustvarjalna Evropa). Pedagoginja posebno pozornost namenja z dinamikamikam različnih skupin, sodelovanju, razvijanju različnih komunikacijskih spretnosti ter drugih individualnih in socialnih veščin, ki jih lahko razvijamo s pomočjo umetnosti improvizacijskega gledališča in gledališke improvizacije.

 

Za več informacij nam prosim pišite na: karmen.rucigaj@pionirski-dom.si ali bjanka@pionirski-dom.si.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem