ANGLEščINA: Za študente (ANG)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Če se nameravate vpisati na univerzo ali pa že študirate, si zastavite tale vprašanja: Ali bodo gradiva pri mojem študiju tudi v angleščini? Ali bom v okviru svojega študija moral preživeti določen čas tudi v tujini? Ali si mogoče želim kdaj študirati ali delati v kaki drugi deželi? Če ste na katerokoli od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, potem vam srednješolsko znanje angleščine prav gotovo ne more zadoščati, in je življenjskega pomena, da stalno nadgrajujete svoje znanje tujega jezika.

Celoletni programi
18 +

Zadnja leta je vse več študentov, ki nadaljujejo in poglabljajo znanje angleškega jezika v Pionirskem domu, ker jim maturitetno znanje ne zadošča pri njihovem študiju ali pa se želijo usposobiti za enega od najvišjih izpitov Cambridge English in si s tem pridobiti pogoje glede znanja angleškega jezika za vpis na katero od tujih univerz. Opravljena izpita C1 Advanced (CAE) in C2 Proficiency (CPE) sta priznana kot dovolj visoka in zahtevna raven znanja jezika na večini univerz po svetu. 

Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ

Ker so skupine maloštevilne in jih sestavljajo tečajniki z visokim nivojem znanja angleščine, je zato še toliko več priložnosti za poglobljene diskusije in dejavnosti, ki zajemajo zelo širok obseg tem. Študenti različnih študijskih usmeritev lahko svoje znanje in izkušnje, pridobljene na univerzi, prenašajo tudi na sam pouk angleškega jezika, ko v tujem jeziku izražajo svoja mnenja in poglede na svet.


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji. 

 


 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem