NEMščINA: Za odrasle (NEM)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

V kolikor potrebujete nemščino za delo in uspešno komunikacijo s svojimi poslovnimi partnerji, za izboljšanje vaše kariere ali pa imate nemščino enostavno radi, se vpišite na naše tečaje za odrasle.

Celoletni programi
19 +

Oblikujemo skupine za začetnike in tiste s predznanjem. Pri začetnikih je cilj in namen tečajev usvajanje osnovnih veščin nemškega jezika s poudarkom na komunikaciji in obvladovanju konkretnih življenjskih situacij, pri tistih s predznanjem pa pouk temelji na nadgradnji in poglobitvi znanja nemščine.

 

Pouk poteka v sproščenem vzdušju, kjer lahko tečajniki ob razvijanju priložnostne konverzacije in besednega zaklada brez strahu uporabljajo svoje pasivno predznanje, obogatijo svoj besedni zaklad, obnovijo in nadgradijo slovnico in jezikovne strukture. Začetnike spodbujamo k čimprejšnji komunikaciji in samostojni rabi jezika.

 

Če razmišljate o zaposlitvi v kateri izmed nemško govorečih držav (Avstrija, Nemčija, Švica), potem vam bo kvalitetno znanje nemščine, ki si ga boste pridobili pri nas, odprlo vrata. Če pa boste v teh deželah le popotniki, potem vam bo znanje nemščine zelo koristilo v vsakdanji komunikaciji.

 

Tečaji so zasnovani za različne stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem