FRANCOščINA: Za odrasle (FR)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

V Sloveniji se odpira vedno več možnosti poslovnega sodelovanja s Francijo, zato boste z znanjem francoskega jezika in poznavanjem tamkajšnjih navad zagotovo še uspešnejši pri navezovanju stikov. Lahko rečemo, da je francoski jezik iz tega zornega kota tudi zelo koristen. Potrdilo o znanju tega jezika vam bo omogočilo hitrejše in uspešnejše delo in kariero.

Celoletni programi
18 +

V Pionirskem domu se lahko francoščine začnete učiti kot začetniki oziroma se pridružite nadaljevalnim skupinam. Za začetnike izdelamo program in izberemo gradiva, ki vam omogočajo, da lahko že v najkrajšem času dosežete dovolj visoko stopnjo znanja za uspešno komunikacijo v francoskem jeziku. Tečajniki, ki pa že imajo dovolj predznanja, se lahko začnejo pripravljati na mednarodni izpit DELF (A1 do C2), ki je v skladu z Evropskim referenčnim okvirom za tuje jezike (CEFR). Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ


Tečaj je prilagojen in razvija vse štiri jezikovne spretnosti - slušno in bralno razumevanje, pisno in ustno sporočanje. Tako poleg doseganja želenega nivoja usvojite tudi strategije pisanja mednarodnega izpita iz znanja francoskega jezika, za čim večjo učinkovitost pri govorni komunikaciji pa v tečaj vključujemo tudi tujega učitelja.


Tečaji so zasnovani za različne ravni znanja, vsebina vsakega tečaja pa se prilagaja tudi glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.
 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem