ANGLEščINA: Za odrasle (ANG)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Če ste ugotovili, da je vaša angleščina že nekoliko zarjavela, ker je od šolskih let naprej niste veliko uporabljali ali pa bi radi obdržali in nadgradili stopnjo znanja, ki ste jo že dosegli, je za vas prav gotovo primeren eden od tečajev za odrasle v Pionirskem domu.

Celoletni programi
18 +

V kolikor potrebujete angleščino za delo in uspešno komunikacijo s svojimi poslovnimi partnerji, za izboljšanje vaše kariere, se vpišite na naše tečaje za odrasle.


Poudarek dajemo na izboljšanje komunikacije in obvladovanje konkretnih življenjskih situacij ter nadgradnji in poglobitvi znanja angleščine. Pouk poteka v sproščenem vzdušju, kjer lahko tečajniki ob razvijanju priložnostne konverzacije in besednega zaklada brez strahu uporabljajo svoje predznanje, obogatijo svoj besedni zaklad, obnovijo in nadgradijo slovnico in jezikovne strukture.


V kolikor poleg maturitetnega dokazila potrebujete še mednarodno veljavno dokazilo, ki izkazuje vaše znanje angleščine, se lahko na naših tečajih pripravljate tudi na enega od izpitov Cambridge Assessment English in si s tem pridobite certifikat, ki ga lahko uporabite za študij, delo ali bivanje v tujini (npr. B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE), IELTS). Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečaje vodijo domači in tuji učitelji.


 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem