ANGLEščINA: Priprava na maturo iz angleškega jezika

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Predvideni program tečaja temelji na tipih besedil in vaj, ki so uporabljani v maturi. V Pionirskem domu pozorno spremljamo aktualne spremembe maturitetnega kataloga in zagotavljamo, da so tečaji prilagojeni zahtevam maturitetnih izpitov.

Celoletni programi
17 +

Na tečaju Priprava na maturo dijaki ponovijo in utrdijo glavna slovnična poglavja, kar jim daje trdno podlago za reševanje vaj, posvečenih jeziku v splošni rabi. Veliko pozornosti je namenjene urjenju vseh štirih jezikovnih spretnosti (bralno in slušno razumevanje ter govorno in pisno sporazumevanje), nikakor pa ne pozabimo niti na obravnavo literarnih besedil.
 

Predvideni sklopi programa enakomerno obravnavajo področja jezika, ki jih preverja matura. Dejanska količina časa za posamezen sklop pa se lahko prilagodi potrebam in željam tečajnikov, kar je velika prednost priprav v majhnih in fleksibilnih skupinah.
 

Tečaj obsega 30 šolskih ur in ker se tečajniki tekom celega šolskega leta kontinuirano pripravljajo, se izognejo napetosti, zmedi in hitenju pred samimi izpiti ob koncu leta.
 

Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici.

  

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem