ANGLEščINA: Osnovnošolski program (ANG)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Če želite kakovostno nadgradnjo osnovnošolskega programa ali pa želite svojemu otroku omogočiti drugačen pristop k učenju angleščine, vam ponujamo raznolike tečaje, ki so usklajeni tudi z otrokovo starostjo in predznanjem.


Angleščina, ki se je učijo na tej ravni, je praktična in uporabna ter tako predstavlja trdno osnovo za usvajanje jezika. Pouk poleg klasičnega pristopa temelji na situacijskem učenju, vsakdanji komunikaciji s pomočjo različnih iger, aktivnosti, glasbe in sodobnejših tehnologij, pa tudi spodbujanju motivacije za vseživljenjsko učenje. Zato je še prav posebnega pomena, da vzdržujemo motivacijo tečajnikov na kar se da visoki ravni, da bodo sproščeno in spontano uporabljali angleščino v vsakdanji komunikaciji. Tečajnikom prav tako omogočamo stik z angleško otroško literaturo in drugimi avtorji, ki so železni repertoar anglo-saksonskega sveta in njihove kulture.

 

Pri tečajih angleškega jezika se učenci tudi seznanijo z mednarodno priznanimi izpiti Cambridge English. Izpiti so primerni za otroke z osnovnim znanjem angleškega jezika in se delijo na tri stopnje: Starters, Movers in Flyers. Na prijeten način uvedejo otroke v testiranje znanja angleškega jezika in so prav dobrodošli kot nagrada in vzpodbuda otrokom, da z veseljem nadaljujejo z učenjem angleščine. Naslednji v seriji izpitov univerze Cambridge je izpit B1 Preliminary for Schools (PET) for Schools, ki se uvršča v stopnjo B1. Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečajniki sodelujejo na različnih razstavah, projektih, festivalih in zaključni prireditvi, prav tako pa lahko opravljajo tudi bralno značko Pionirskega doma.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem