KITAJščINA: Kitajščina

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Kitajski jezik postaja vse privlačnejši tudi za naše okolje. Gre za jezik, ki se zelo razlikuje od nam najbolj poznanih zahodnih jezikov. Učenci se naučijo tako zanimive kitajske pisave – pismenk, pinyina (latinizirane oblike pisave) kot tudi pravilnih tonov pri izgovorjavi besed.

Celoletni programi
7-10 let 11-14 let 16 +

Pouk jezika popestrimo tudi s spoznavanjem kitajske kulture (znamenitosti, kitajske pravljice, pesmice, zgodovinski dogodki in podobno). Učenci se jezika učijo preko vseh čutov in z različnimi pristopi. Metode dela, ki jih učitelji uporabljajo, ustrezajo modernemu poučevanju s poudarkom na interakciji. Včasih pouk poteka v obliki delavnice z aktivnim sodelovanjem tečajnikov, ob koncu vsake ure pa učiteljica prebere tudi kratko kitajsko pravljico.


Učenje kitajščine je lahko tudi zabavno in sproščujoče, saj ure potekajo v pozitivnem ter prijetnem vzdušju z izkušenim domačim ali tujim učiteljem.


Tečaji so zasnovani za različne starosti in stopnje, od popolnih začetnikov do tistih s predznanjem. Vsebina vsakega tečaja se prilagaja glede na cilje in želje tečajnikov. Omogočamo tudi vpis na individualne ure in ure v dvojici ter trojici. Tečajniki sodelujejo na različnih razstavah, projektih, festivalih in zaključni prireditvi.

 

 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem