UPRIZORITVENA UMETNOST: Ples

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Otroci raziskujejo svojo sposobnost gibanja in skozi določene gibalne interpretacije ozaveščajo svojo telesno shemo. Program omogoča sodelovanje že najmlajšim takoj, ko so sposobni razumeti gibalno strukturo in se integrirati v skupino.

Celoletni programi
4 + 18 +

Domišljijski svet naših malčkov je neomejen in je zanimivo povezan z resničnim trenutkom tako, da skozi njihovo neverbalno pripovedovanje nastajajo čudovite plesne pravljice. Običajno otroci rastejo z našimi programi in so se že soočili s svojimi prvimi gibalnimi strukturami. Osnovnošolski otroci se srečujejo z različnimi pojmi, kot so kompozicija, improvizacija, zavedanje prostora, koreografija,... Predvsem pa je poudarek na procesu nastajanja določenih gibalnih sekvenc, kjer razvijajo svoj lasten gib, ki je nastal iz predhodnega tehničnega elementa. Proces plesnega ustvarjanja se nadaljuje z zahtevnostjo plesalcev. Plesne skupine se kasneje srečajo tudi s projekti kot so samostojne plesne predstave, priprave za plesna tekmovanja, gostovanja na območnih, regijskih in državnih srečanjih in festivalih v Sloveniji in v tujini. 

 

 

  • RAZTEGNITIS (sreda, 10.00-11.00)

Raztegnitis je mešanica joge in pilatesa,  je sistem vadbe, ki povezuje vaje za krepitev mišic in vaje gibljivosti.

Vadba je namenjena  vsem, ki želijo ozavestiti telo,  ga nahraniti  s kisikom in očistiti misli v tem hitro se spreminjajočem tempu življenja.. Skupaj bomo vdihnili svetlobo in izdhnili vse kar nam v danem trenutku ne služi več  - VABLJENI !

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem