Pionirski festival

Še pred začetkom tečajev vabljeni, da se pobližje spoznate z našimi dejavnostmi.

Pionirski dom - Center za kulturo mladih
24.07.2017

 

 

Pionirski festival

petek, 8. september 2017, ob 17. uri

vstop prost

»Kdo je Pionircu sešil srajčico?«

 

Zgradba, v kateri domuje Pionirski dom, Baragovo semenišče, že vrsto let potrebuje novo preobleko s svežimi in pravljičnimi barvami. Kdo jo lahko najbolj ustvarjalno obleče, če ne naši najmlajši umetniki?

Z mentorji Pionirskega doma bomo spoznavali  različne inovativne likovne tehnike, ki jih bomo uporabili pri nastanku  SLIKE (obleke) VELIKANKE. Izdelano skupinsko delo bomo ob zaključku slavnostno pritrdili na pročelje stavbe. 

Bodite z nami, da skupaj ustvarimo veliko likovno umetnino, s katero bomo še poudarili pomembnost izobraževanja za kulturo in ustvarjalno pričeli novo šolsko leto v Plečnikovi zgradbi in kmalu tudi v prenovljeni stavbi na Komenskega 9.

Zabavali se bomo še ob poslušanju najboljših songov iz predstave Lena in Lenart, se naučili himno Pionirskega doma, poslušali pravljico Kdo je Vidku sešil srajčico ter spoznali nekaj cirkuških vragolij.

Knjižnica Bežigrad bo postavila bralni kotiček, izbrane knjige bo mogoče odnesti tudi domov, otroci pa se boste lahko igrali z igračami iz Igroteke.

Na voljo bo veliko palačink, pijače in seveda dobre volje.

Se vidimo v petek, med 17. in 19. uro na zelenici Pionirskega doma.

V primeru slabega vremena bo Pionirski festival potekal v Festivalni dvorani.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem