Šukar in Zoran Predin ob obletnici albuma Mentol Bombon

30.10.2017
Kdaj in kje
november 2017
SRE 29 NOV
29.11.2017 OB 20:30 - DO 01:00 koncert Festivalna dvorana

Vse pesmi na albumu leta 1997 so vedre, saj je MENTOL BONBON namenjen žuriranju. Združevanje rock-ovske kombinacije akordov, posebnega ciganskega melosa in Predinovih klasičnih umetniških besedil je iskreno zveneče tako v interpretacijah kot tudi v avtorski glasbi.


ŠUKAR so stilisti ciganske glasbe. Igrajo jo precizno, z uporabo tambur pa so postavili standard. So godci z violino in hkrati rock-erji. Svoj status so gradili postopoma in brez velikih besed. S petjem in igranjem razvnemajo poslušalce vseh slojev in generacij.

Vstopnice lahko kupite TUKAJ

Ko se je ZORAN PREDIN spoprijateljil s Šukarji je z njimi napravil program pesmi v gypsy preobleki. Zamisel za skupni album pa se je rodila na romskem festivalu na praznovanju Svete Sare v Saintes Marie de la Mer v Franciji leta 1995. Posneli so par novih pesmi in nekaj priredb iz železnega repertoarja Lačnega Franza: ADIJO PAMET, MRAVLJINČARI IN ČELADARJI, JEBIVETER, GATE NA GLAVO, PICEK MOJ FRDAMANI, ZADNJA VEČERJA, STARI VOJAK,…,..,

♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫
Če nimate težav z nostalgijo ste vabljeni,
da skupaj podoživimo dobre, stare čase.
♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫♪♫♪♪♫♪♫

Kdo? ŠUKAR in ZORAN PREDIN
Kaj? ENKRATNI JUBILEJNI KONCERT
Zakaj? obletnica izida albuma »MeNtoL BoMboN«
Kje? Festivalna dvorana v Ljubljani
Kdaj? SREDA, 29. 11. 2017 ob 20.30


Predprodaja vstopnic za stojišče18 €, na dan koncerta 23 €. Vstopnica, ki zagotavlja stol na prizorišču koncerta je v predprodaji 25 €, na dan koncerta 30 € .•*´¯` za rezervacijo stola/mize je potrebno poslati email na rezervacije@zlatizob.si

Prodaja vstopnic:
www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija.”.

ŠUKAR info:
http://www.sukar.org/index.php
http://www.facebook.com/SukarSlo/
ZORAN PREDIN info:
http://predin.com/
http://www.facebook.com/predin.zoran/
FESTIVALNA DVORANA / PIONIRSKI DOM info:
http://www.pionirski-dom.si/prizorisca/festivalna-dvorana

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem