Dejana Milanović

T: 051 302 407, 01 234 82 10

Dejana Milanović je profesorica angleščine že več kot štirinajst let. Poučevala je na osnovnih, srednjih ter jezikovnih šolah. Obiskovala je Filozofsko fakulteto v Novem Sadu in leta 2008 postala profesorica angleškega jezika in književnosti. V Slovenijo se je preselila pred skoraj tremi leti in meni, da je to najboljša odločitev v njenem življenju. Zadnja tri leta aktivno poučuje odrasle in otroke iz Tajvana, Koreje, Japonske in Kitajske, in sicer iz Hong Konga. Ob opravljanju svojega dela je med drugim spoznala tudi, da je velika motivatorka. Azijci so večinoma zelo introvertirani in sramežljivi, vendar jih je Dejana močno spodbujala in jim pomagala izboljšati ne samo angleščino, temveč tudi njihov značaj.

Meni, da je še posebej dobra v slovnici. Najbolj jo razveseli, da jo učenci in starši sprašujejo, če je čarovnica, saj v kratkem času obvladajo tudi najtežja področja slovnice.

Kot rojena govorka srbskega, hrvaškega ter bosanskega jezika pomaga tudi vsem osnovnošolcem, srednješolcem, študentom in odraslim pri učenju ali izboljšanju jezika. Z veseljem na zanimiv in poučen način predstavi kulturo ter življenje prebivalcev Srbije, Hrvaške in Bosne. Vsi se večinoma dobro naučijo razlike med tremi jeziki, čeprav je včasih bolj pomembno naučiti se koliko smo si podobni in ne različni.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem