pustna predstava: CIRKULIRANJE

Vabljeni, da si na pustno soboto ogledate cirkuško miniaturo CIRKULIRANJE.

Kdaj in kje
februar 2022
SOB 26 FEB
26. 02. 2022 OB 16:00 pustna predstava: CIRKULIRANJE Festivalna dvorana
Vstopnice

Pustovanja v Festivalni dvorani so bila vedno tematsko obarvana. Izbrali smo rdečo nit in okoli nje spletli spremljevalni program. Nazadnje je Plečnikova dvorana na ta način zaživela leta 2020, ko se je spremenila v pravljični gozd in gostila najrazličnejša gozdna bitja. Prepričani smo, da je rajanje mnogim ostalo v lepem spominu.

Ob upoštevanju vseh veljavnih ukrepov bomo v Festivalni dvorani to leto pripravili cirkuško predstavo in nadejamo se, da bomo zopet zagledali iskrice v očeh pikapolonic, robotov, kavbojev, klovnov in princesk.

V cirkuški predstavi klovn in klovnesa skozi skupne dogodivščine spletata zabaven odnos, v katerem se skupaj igrata, ustvarjata in podajata v nepozabne izkušnje. Pri tem tekmujeta, si nagajata, sodelujeta, si pomagata. Na koncu ugotovita, da je najpomembnejše prijateljstvo.


Produkcija: Zavod Bufeto
Dolžina: 40 min
Primerno za: 3+

 

Vabljeni, da se nam na predstavi pridružite v doma izdelanih maskah, po predstavi bomo izbrali najbolj izvirno. Mimohodu mask bodo sledile ustvarjalne delavnice.

 

Vstopnina:
- otroci od 3. leta dalje: 4 €
- starši oziroma spremljevalci: 6 €
- tečajniki PD z izkaznico in uporabniki z invalidsko kartico za invalide: prost vstop

 

 

Vstopnice bodo na voljo uro pred dogodkom na blagajni Festivalne dvorane in preko sistema MojeKarte. Število mest je omejeno, zagotovite si vstopnico že pred dogodkom. Dogodek bo izveden v skladu z navodili in priporočili NIJZ.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem