Gledališka matineja: Mala čarovnica, ki ni mogla biti zlobna

Da bomo pripravljeni na Noč čarovnic, vas vabimo na otroško predstavo, ki odkriva čudovit domišljijski svet, poln razno raznih čarovnij in čarovništva, ki vas z magičnimi besedami popelje med male učenke čarovništva in njihovo učiteljico Veliko čarovnico. Po predstavi sledi ustvarjalna delavnica.

Pionirski dom - Center za kulturo mladih
16.10.2017

Le ena izmed učenk bo dobila tako dolgo želeno metlo na raketni pogon, a katera? Tista, ki bo najbolj zlobna, hudobna, ali tista, ki sploh ne zna čarati in ji je hudobija povsem tuja? O tem bo odločal edini pravi mojster čarovništva, eden in edini glavni čarovnik Gadji strup.Vendarle pa vse ne bo potekalo tako kot so si to zamislili naši mojstri čaranja, saj jim bo načrte prekrižal nič hudega sluteč deček Peter. 

Predstavica je namenjena vsem otrokom, od najmlajših pa vse do malo starejših, in vsem tistim, ki so že starejši, pa si še vedno želijo izkusiti pravljično moč čarovnij! Ob naših čarovnijah boste popolnoma obstali in okameneli za približno 40 minut, ko vas bo nazadnje le odrešila melodija zoper vse zle čare!


Režija: Bjanka Kršmanc
Avtorica besedila: Maria Clara Machado, v prevodu Boruta Stražarja
Produkcija: Pionirski dom – Center za kulturo mladih

Igrajo: Urša Strehar Benčina, Matija Klasinc, Mark Mavretić, Tanja Stojanović, Pia Ciuha, Teja Bitenc

Starost: od 3. leta dalje

Trajanje: 40 minut

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem