Ta veseli dan kulture

V počastitev dneva rojstva slovenskega pesnika Franceta Prešerna je Pionirski dom pod Prešernovim spomenikom pripravil kulturni program.

V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih se zavedamo, da sta kultura in umetniško izražanje doprinos h kvaliteti bivanja in izražanja, zato smo, v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana, organizirali in izvedli krajši kulturno-umetniški program v počastitev Prešernovega rojstva.

 

Na umetniškem dogodku pred Prešernovim spomenikom so v ponedeljek, 3. decembra 2018, sodelovali udeleženci glasbenih in gledaliških programov Pionirskega doma – Centra za kulturo mladih ter njihovi mentorji.

 

Dogodka sta se udeležila tudi direktorica zavoda Viktorija Potočnik in župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, ki je zbrane pozdravil v uvodnem nagovoru.

 

Programu pred Prešernovim spomenikom je sledilo slavnostno odprtje Čarobnega gozda na Kongresnem trgu, ki bo med 3. in 23. decembrom 2018 obiskovalce razveseljeval s čarobnimi in ustvarjalnimi delavnicami za otroke, ki jih bomo dopolnjevali tudi s spremljevalnim programom.

 

 

Več informacij o Čarobnem gozdu: http://pionirski-dom.si/napovednik/carobni-gozd-2018

 

Fotografije dogodka si lahko ogledate na FB profilu Pionirskega doma

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem