Srečanje aktivov učiteljev tujih jezikov

angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, latinščina, japonščina in kitajščina

Kdaj in kje
februar 2017
PET 3 FEB
03. 02. 2017 OB 11:00 Srečanje Pionirski dom

SREČANJE AKTIVOV UČITELJEV TUJIH JEZIKOV OSNOVNIH, SREDNJIH ŠOL IN GIMNAZIJ

(angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina, ruščina, latinščina, japonščina in kitajščina)

 

 

Spoštovani,

 

v Pionirskem domu - Centru za kulturo mladih si želimo obogatiti naše sodelovanje in vam predstaviti pestro ponudbo jezikovnih tečajev in programov ter  jezikovnih ter kulturnih dogodkov, v katere se lahko aktivno vključite z vašimi otroki. Bogate izkušnje imamo ne samo na področju zgodnjega poučevanja tujega jezika, ampak tudi na področju mednarodnih izpitov, ki bodo tudi del naše predstavitve. Nekateri od vas nas že poznate, saj smo na šolah že izvajali različne jezikovne delavnice, vaši srednješolci in gimnazijci pa se že prijavljajo tudi na naš literarni natečaj v angleščini, francoščini in nemščini.

 

Ker nam je vaše mnenje pomembno in ker ste ravno vi tisti, ki vzpodbujate mlade na poti k pridobivanju novih znanj in izkušenj, vas vabimo, da se nam pridružite na čajanki v Pionirskem domu - srečanju aktivov učiteljev tujih jezikov osnovnih, srednjih šol in gimnazij.

 

Srečanje bo v petek,  3. februarja 2017, ob 11. uri v Mali dvorani Pionirskega doma, na Vilharjevi cesti 11.

 

Zavedamo se, da je zgodnje otrokovo vključevanje v jezikovno – kulturne programe za otrokov razvoj izrednega pomena, zato upamo, da bo to srečanje prvo izmed mnogih, ki bo obrodilo trdno in ustvarjalno sodelovanje.

 

 

 

 

Prisrčen pozdrav,

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem