Silvestrska komedija Brade

Najbolj kosmata komedija Brade ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku.

SiTi teater
Kdaj in kje
december 2017
NED 31 DEC
31. 12. 2017 OB 20:00 komedija Festivalna dvorana

Silvestrska komedija

BRADE
31.12. ob 20h


avtorski projekt Boštjan Gorenca - Pižame, Perice Jerkovića in Gašperja Berganta v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC

Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

Najbolj kosmata komedija Brade ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

________________________________

BOŠTJAN GOREC PIŽAMA je sinonim za (pop)kulturno ustvarjanje, od pomladi pa se baha s predsedniškim priznanjem Jabolko navdiha. Soustanovitelj Komikaz je oral domačo stand-up ledino, osvojil Improvizijo, povezoval Viktorje, tri leta vodil oddajo Naval smeha na Valu 202 ter bil v ekipi oddaje Ugani, kdo pride na večerjo. Ustvarja podcast Glave, njegovi sLOLvenski klasiki 1 so bili lani najbolje prodajana domača knjiga, spisal pa je tudi slikanico Kaj se skriva očku v bradi? Ljudstvu služi tudi kot dežurni roast master, ambasador slovenskega jezika in bralne značke, posnel pa je tudi sploh prvo domačo stand-up specialko za TV - 50 odtenkov njive.

PERICA JERKOVIĆ je bil kot član Komikaz pionir domače stand-up scene, slovi pa tudi kot eden najboljših poznavalcev žanra in njegovih zakonitosti. Za seboj ima čez 1.000 nastopov, solo šova Rojen v Jugi in Zgodovina selfi butla, na YouTubu vodi talk show Stari, umrl sem! in hodi po Ljubljanici kot Đej Kej. S Tinom in Vidom so posneli prvi slovenski TV-roast, lani so kolegi na tron posadili njega - in tudi to orgijo je nepričakovano predvajal Pop TV. Vmes je kot Sandy popražil Lada Bizovičarja, pisal skeče za Vid in Pero šov ter posnel avtobiografski film Leto.

GAŠPER BERGANT je najopaznejši domači stand-up komik mlajše generacije in soustvarjalec TV-serije Skečoholiki. Ljubezen do humorja ga je speljala od faksa, ljubezen do žensk pa stran od razuma. Je mešanica prijetno agresivnega medveda ter  premalo povoženega dihurja in redno podira meje sprejemljivega. Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Občinstvo osvaja s črnim humorjem in navidezno neobzirnosjo, zase pa ne misli, da ima naglas ali, da je z njegovim razmišljanjem kaj narobe. Tako prikupno neobziren je, da občinstvo po nastopih ne ve ali bi ga posvojilo ali bi ga s skupnimi močmi odpeljalo na psihiatrijo.

 

------------------------------------------------------------------

 

Cena vstopnice do 30.11.: 19 eur

Cena vstopnice od 1.12.: 21 eur

10% popust za dijake, študente in seniorje

 

 

Prodajna mesta:

- Petrol servisi po Sloveniji (prosimo, da opozorite prodajalca, da vstopnic ni več v sistemu Eventim, ampak jih najdejo v istem sistemu kot vstopnice za Cankarjev dom)
- OMV bencinski servisi z multitočko
- Info točka BTC v Dvorani A (stranski vhod A3)
- Cankarjev dom (delavniki: 11.00-13.00 in 15.00-20.00, sobota: 11.00-13.00, ter eno uro pred dogodki)
- Kompas poslovalnice (v BTCju se nahaja v Dvorani A, vhod A1)
- Mercator hipermarketi - v trafiki
- druga prodajna mesta Moje karte - več najdete tukaj
 

Spletna predprodaja:

www.mojekarte.si
www.sititeater.si (samo možnost print@home vstopnic)
 

Telefonska predprodaja:

041 662 002 (pon - pet: 9.00 - 15.00)

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem