Plesni večer v Festivalni dvorani

Letošnjo sezono druženja in plesa, za začetnike in profesionalce smo že otvorili. Pridružite se nam v najlepši plesni dvorani.

26.08.2018

V Festivalni dvorani tudi letos nadaljujemo z novo in svežo plesno sezono, s plesi, ki bodo potekali večkrat mesečno. Vabimo vas, da z nami zaplešete družabne plese na že znane ritme angleškega in dunajskega valčka, tanga, foxtrota, disco foxa, sambe, cha cha cha-ja, rumbe, jivea, salse, bachate in mamba. Oživeli bomo tradicijo skupinskih plesov, ki jih bomo postopoma nadgrajevali z vedno svežimi izpeljankami, seveda pa ne bomo pozabili na tradicionalno Jenkovo četvorko.

 

3. novembra 2018 vabljeni na nostalgični večer.

 

Ste ljubitelji starejše plesne glasbe?

 

Vljudno vabljeni to soboto 3. novembra od 21.00 ure dalje na družabni ples v  FESTIVALNI DVORANI. Ta večer bomo zavrteli kolo časa na začetno obdobje plesov v Festivalni dvorani in se ustavili do časa osamosvojitve.

 

Torej se bodo predvajale plesne skladbe iz obdobja 60, 70 in 80h let prejšnjega stoletja, ki jih bo skrbno izbral DJ Roman. Pod taktirko plesnega učitelja Primoža bomo obnovili osnovne korake BLUES-a, ki je bil takrat enako zastopan kot ostali plesi. Zaplesali bomo tudi slavnostno četvorko s finalom in vse 4 stare skupinske plese, s čimer je plesni mojster Jenko postavil temelj plesnih večerov v Festivalni dvorani.

 

In to tradicijo nadaljujemo, ter z manjšimi novostmi dodajamo svežino , kreativnost in prepoznavnost sodobnega časa.

Imate mogoče v omari še vedno svoj najljubši kos garderobe iz tistega časa, ki vam obuja lepe spomine ?

Bi to želeli ponovno obleči, pa nimate prave priložnosti ?

Sedaj je pravi čas in kar korajžno zagrabite to priložnost!

Ta kos garderobe lahko prinesete tudi kot razstavni eksponat. Postavili ga bomo na oder - na ogled.

 

Vstopnina je 7 EUR.

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem