TUJI JEZIKI V OŠ GROSUPLJE: Francoščina za OŠ (Grosuplje)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Osnovnošolski programi na različnih stopnjah tečajnikom ponujajo odkrivanje novih sfer jezika in seznanitev z njegovo kulturo. Program je prilagojen starosti otrok, njihovim interesom, veliko pozornosti pa posvečamo aktivnostim, ki razvijajo otroško kreativnost in samostojnosti pri učenju tujega jezika.

Celoletni programi
11+ 12+
Začetek:

Pomembno je, da se otroci že v zgodnjih letih začnejo učiti francoščino, saj s svojo vnemo in neposrednostjo ter veseljem do govorjenja samega lažje premagujejo težave, ki se pojavljajo pri učenju. Specifika francoščine se kaže v njeni izgovorjavi, zato je zelo pomembno, da se ga otroci začnejo učiti čimprej. Pri tem jim pomaga njihova sproščenost in spontano posnemanje govora, s čimer hitreje ponotranjijo nov jezikovni sistem in kasneje tekoče govorijo francosko.


Besedišče in strukture uvajamo s pomočjo gradiv, ki so skrbno izbrana, zanimiva, pestra in slikovita, da pritegnejo otrokovo pozornost. Učne ure so živahne, interaktivne in zabavne in temeljijo na razvijanju komunikacijskih spretnosti. Tečaji vključujejo tudi pripravo na mednarodne izpite DELF. Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.


V šolskem letu 2017/2018 se lahko vpišete v naslednje skupine:


F3G (12+ let) – nadaljevalna skupina (sreda 15.00 – 16.00)

F1G (8 - 11 let) – začetna skupina – NOVO! (sreda 14.00 – 15.00)


Pedagog: Katarina Novak
Kontakt: tadeja.vovk@pionirski-dom.si

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem