TUJI JEZIKI V OŠ GROSUPLJE: Angleščina za OŠ (Grosuplje)

Ničesar še niste dodali med Prijave.

Če se otroci v prvem razredu osnovne šole še ne morejo vključiti v pouk angleškega jezika, če želite kakovostno nadgradnjo osnovnošolskega programa ali pa želite svojemu otroku omogočiti drugačen pristop k učenju angleščine, vam ponujamo raznolike tečaje, ki so usklajeni tudi z otrokovo starostjo in predznanjem.

Celoletni programi
6-11 let 11-13 let
Začetek: 27. 9. 2016


Angleščina, ki se je učijo na tej ravni, je praktična in uporabna ter tako predstavlja trdno osnovo za usvajanje jezika. Pouk poleg klasičnega pristopa temelji na situacijskem učenju, vsakdanji komunikaciji s pomočjo različnih iger, aktivnosti, glasbe in sodobnejših tehnologij, pa tudi spodbujanju motivacije za vseživljenjsko učenje. Zato je še prav posebnega pomena, da vzdržujemo motivacijo tečajnikov na kar se da visoki ravni, da bodo sproščeno in spontano uporabljali angleščino v vsakdanji komunikaciji. Tečajnikom prav tako omogočamo stik z angleško otroško literaturo in drugimi avtorji, ki so železni repertoar anglo-saksonskega sveta in njihove kulture.

Pri tečajih angleškega jezika se učenci tudi seznanijo z mednarodno priznanimi izpiti Univerze v Cambridgeu. Izpiti so primerni za otroke z osnovnim znanjem angleškega jezika in se delijo na tri stopnje: Starters, Movers in Flyers. Na prijeten način uvedejo otroke v testiranje znanja angleškega jezika in so prav dobrodošli kot nagrada in vzpodbuda otrokom, da z veseljem nadaljujejo z učenjem angleščine. Naslednji v seriji izpitov univerze Cambridge je izpit PET (Preliminary English Test) for Schools, ki se uvršča v stopnjo B1. Več o izpitih si lahko preberete TUKAJ.
 

V šolskem letu 2016/2017 se lahko vpišete v naslednje skupine:

 

A4G (9 let) – nadaljevalna skupina (torek/četrtek 15.15 – 16.00)

A5G (10 let) – nadaljevalna skupina (torek/četrtek 13.45 – 14.30)

A7G (12 let) – nadaljevalna skupina (torek/četrtek 14.15 – 15.00)

 

A1G (6-7 let) – začetna skupina – NOVO! (sreda, 17.00 - 17.00)

Pedagog: Jasna Šebez, prof. nemščine in angleščine; Lisa-Ana Mislej 
Kontakt: tadeja.vovk@pionirski-dom.si
 

Te strani uporabljajo piškote (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotov.
Sprejmem